default_mobilelogo

A Budapest-Fasori Evangélikus Egyházközség
VÉDEKEZÉSI SZABÁLYZATA A FASORI EVANGÉLIKUS TEMPLOMBAN

2021. március 8-tól visszavonásig.

 1. Istentiszteletet 2021. március 8-át követően kizárólag azok számára tartunk, akik a Covid-19 védőoltást már legalább tíz napja megkapták, vagy a Covid-19 betegségen túlestek és pozitív antitest teszttel rendelkeznek.
  Templomba lépéskor az oltottságot vagy a két hónapnál nem régebbi teszt eredményt hivatalos tanúsítvánnyal igazolni szükséges!
 2. A korlátozások idejére mindenki más számára az istentiszteleteken elhangzó prédikációkról készült hangfelvételek/podcastok meghallgatását javasoljuk. Személyes hitéletünk gyakorlásához szeretettel ajánljuk a Szentírás tanulmányozását és a rendszeres imádságos életet támogató kiadványainkat.
 3. Angol nyelvű istentiszteletet és a 11 órás istentiszteletekkel párhuzamos gyermekalkalmakat átmenetileg nem tartunk.
 4. Templomba lépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező.
 5. Maszk használata a templomban kötelező. Kivételt jelentenek a szentélyben és az orgonakarzaton liturgikus szolgálatot végzők!
 6. Kérjük a 1,5 méteres távolság megtartását, a személyes kontaktus kerülését. Kivéve az egy háztartásban élők.
 7. Lezárt padsorok használata tilos!
 8. Mozgó perselyezés helyett a bejáratnál lévő perselyt használjuk. Támogatásukat – egyházfenntartói járulék, adomány, persely – kérjük és köszönjük!
 9. Mindenki a saját énekeskönyvét vagy annak mobil eszközös alkalmazását használja. A fóliázott liturgikus lapot mindenki maga vegye el és helyezze vissza a bejáratnál!
 10. A Védekezési Szabályzat megtartását az egyházfi ellenőrzi.

 

Budapest, 2021. március 8.


Aradi György lelkész                    Dr. Bartha Tibor felügyelő